Değerli ZTR oyuncuları, ben tanZfb gerçek ismim Fatih ZTR topluluğunun kurucularından biriyim.
2019’dan bu yana ZTR sunucularının gelişmesinde oyuncuların isteklerini takip ederek güncelleyen kişiyim ve ilk kurulduğundan beri sunucular ile ilgilenmekteyim.
ZTR sunucuları 2019’dan bu yana hiçbir zaman kapalı kalmadı ve siz topluluk oyuncularımıza devamlı karşılıksız bir şekilde hizmet verdik.
Hiçbir zaman kimseden 1 TL dahi almadan kendi yöneticisini bile yaptığı hatadan yasaklama yapan bir topluluk olduk.
Beni yakından tanıyan kişiler ne kadar adaletli olduğumu bilir. Hiçbir zaman kimsenin hakkını yemediğime inanıyorum.
Bu topluluğu uzun sürelerdir kimseyi ayırt etmeden herkese eşit davranarak adaletli bir şekilde yönettiğime inanıyorum.
Beni tanımayan kişiler arkamızdan birsürü planlar yaparak bizleri herzaman kötüledi ve biz hiçbir zaman bu kişileri ciddiye almayarak bizim bir oyun topluluğu olduğumuzu bir siyasi parti gençlik yapılanması olmadığımızı gösterdik.
Kim olursa olsun kurallar dışına çıkan herkesi yasak politikamıza göre yasakladık.
Şimdiye kadar ki sunucuların gelişmesinde yardımcı olan oyuncularımızın istekleri ile geliştirdiğimiz sunucularımıza ufacık bir katkıda bulunan tüm ZTR oyuncularına teşekkür ederim.
Duyurunun en önemli kısmına gelecek olursak, işlerimden ve diğer arkadaşlarımızın da normal hayatındaki yaşamından sunucularımızla bazen uzun süreler ilgilenemiyoruz.
Sunucularımızda istemediğimiz küfürler, kural hataları, buglar veya herhangi bir oyun ile alakalı hatalara geç işlem yapabiliyoruz.
İşimin yoğunluğundan dolayı inanın ayda bir kez sunuculara zor giriyorum beni tanıyan kişiler zaten biliyor.
2019-2024 yılları arasındaki açık olan ZTR sunucularını sizlere üzülerek söylüyorum bu ay sonu “31 Ocak 2024” tarihinde kapatıyoruz.
Discord sunucumuz açık kalacak ve buradaki topluluk “Left 4 Dead” oyunu topluluğu olarak Türkiye'de büyük bir yer oldu.
Sözlerimi bitirmeden önce sunucuları kapatmamdaki sebep gerçek hayatımdaki boş zamanımın az olmasından ve sunucular ile ilgilenememden olduğunun altını çizerim.
Bazı kişi ve kişiler üzerine alınıp “benim yüzümden kapandı” gibi paylaşımlarda bulunup, “bıktırdım, bezdirdim, çıldırttım” gibi sözlerle kendince prim kasabilirler umrumda değil.
Onların seviyesine inmeden “Left 4 Dead” aleminden çekiliyorum ve siz gençlere bırakıyorum.

Hoşçakalın beni seven sevmeyen arkadaşlar. Allaha emanet olun…